8.8 24 reviews

   

Een specialist die u helpt bij het aansluiten van uw client

 • Alle clienten in één overzicht
 • Volledige controle en gedegen advies
 • Korte lijnen met leveranciers
 • Eén vaste contactpersoon

Maandlasten Manager voor Bewindvoerders

Maandlasten Manager biedt bewindvoerders volledig overzicht en totale ontzorging op het gebied van de maandlasten van hun clienten. 

Persoonlijk contact en gemak staan voorop bij Maandlasten Manager. U krijgt daarbij uw eigen Maandlasten Manager die als contactpersoon, vraagbaak en adviseur fungeert. Wij kijken wat de beste oplossing is per client. 

Wij houden periodiek contact om contracten te herzien en om te bepalen of we bepaalde aansluitingen moeten aanpassen. Maandlasten Manager neemt het regelen van aansluitingen zoals gas, elektra, internet, TV en (mobiele) telefonie voor het grootste gedeelte voor u uit handen. Zo bespaart u tijd en kunt u zich richten op belangrijkere werkzaamheden.

Voordelen onze Diensten

 • Nooit meer borg betalen en huurovereenkomsten opsturen
 • Keuze uit meerdere leveranciers
 • Concurrerend geprijsde producten
 • Aansluitzekerheid door spoed inhuizing
 • Specifieke producten voor bewindvoering clienten

Voordelen van onze Portal

 • Eén veilige portal voor al uw aanvragen
 • Terugkoppeling bij (on)succesvolle aansluiting
 • Overzicht in de aansluit-administratie van al uw cliënten
 • Hulp bij uw jaarlijkse Rekening Verantwoording
 • Uw eigen maandlasten expert die u elke dag met raad en daad bijstaat

Onze leveranciers

Maandlasten Manager werkt samen met een breed aanbod aan leveranciers. Dankzij goede afspraken, kunnen wij de meest optimale service verlenen. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat uw client geen borg hoeft te betalen en dat er geen budget overeenkomsten of andere documenten worden gevraagd bij de aanvraag. Gemak en snel schakelen zijn bij Maandlasten Manager prioriteit nummer één.

Daarnaast hebben wij met een aantal van onze leveranciers specifieke trajecten opgezet, speciaal voor bewindvoering-cliënten. Zo bieden wij bijvoorbeeld spoedaanvragen aan indien uw client dreigt te worden afgesloten. U kunt ons met een gerust uw aansluitingen laten verzorgen en optimaal gebruik maken van uw kostbare tijd.

leveranciers maandlasten manager

Unieke samenwerkingen

Samen met Youfone en ENGIE hebben we producten ontwikkeld, speciaal voor bewindvoering clienten. Zo bieden wij u de juiste oplossing die uw client verder helpt. Maandlasten Manager helpt bewindvoerders bij het snel, makkelijk en betrouwbaar aansluiten van hun clienten. 


Youfone

Maandlasten Manager en Youfone helpen u en uw client meer controle te hebben op de maandelijkse uitgaven. De producten die wij aanbieden zijn hier specifiek op aangepast. Youfone zorgt bijvoorbeeld dat uw client niet de mogelijkheid heeft om zijn pakket te verhogen of om via interactieve televisie films online te bestellen. Zo voorkomen we verrassingen en blijft het maandbedrag verzekerd laag.

ENGIE

Ook met ENGIE hebben we een aanbod ontwikkeld dat u helpt bij meer controle. Wanneer een cliënt aangemeld wordt voor Gas en Elektriciteit laten wij dit direct aan ENGIE weten. ENGIE zorgt dat alle bewindvoering-cliënten met spoed worden verwerkt zodat ze binnen 3 werkdagen een energiecontract op de woning hebben. Zo wordt niemand onnodig afgesloten. Uiteraard vraagt ENGIE bij onze aanvragen geen borg of lastige documenten.engie logo

maandlasten manager bij problemen

Bij problemen

Het kan altijd voorkomen dat er iets gebeurt met een client of leverancier buiten uw weten om. Er ontstaat bijvoorbeeld toch een achterstand in betaling of een client wisselt naar een andere leverancier zonder dit te overleggen.

Ook in deze situaties is Maandlasten Manager er voor u. Wij schakelen met de leverancier en uw eigen maandlastenmanager bespreekt met u hoe we de zaken het beste kunnen oplossen.

Maak een gratis account aan

Hulp bij uw jaarlijkse Rekening Verantwoording

Elke bewindvoerder of curator stuurt de rechter jaarlijks een rekeningverantwoording. Dat is een overzicht van het inkomen, de uitgaven, bezittingen, vorderingen en schulden van uw client in het voorafgaande jaar. 

Maandlasten Manager ontwikkelt een functionaliteit die u hierin ondersteunt. Met één druk op de knop geven we u een overzicht van de Energie (Gas en Elektra), Internet, TV, Vast Bellen en Sim Only uitgaven van uw client. Wel zo handig als het gaat om overzicht en tijd besparen.

hulp bij uw rekening verantwoording

Hoe werkt de Maandlasten Manager portal?

maandlasten manager portal

Eenvoudig aan de slag

 1. Maak een gratis account aan in de Portal
 2. Voer de gegevens in van uw client(en)
 3. Kies de leveranciers en pakketten
 4. Bevestig de aanvraag 
 5. Na bevestiging regelen wij de rest met de leveranciers
 6. Alles is geregeld! 

Wij gaan nog een stap verder

Naast onze persoonlijke dienstverlening, willen wij ook ons steentje bijdragen als het gaat om een betere maatschappij. Met onze ArxFoundation doen wij meer dan alleen aan de zijlijn staan. Vanuit onze stichting maken wij het leven van gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben, een beetje dragelijker.

Lees meer over de ArxFoundation

arx foundation

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Maandlasten Manager voor bewindvoerders? Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur vrijblijvend contact met u op. 

Wilt u liever direct iemand spreken? Bel ons op 085-0477925 (werkdagen tussen 10:00 en 16:00). 

*
*
Verstuur