Powerpeers

Check welke energie het beste bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

Onze Stroom

Bij Powerpeers ben je altijd verzekerd van 100% groene stroom van Nederlandse bodem. En daar zijn ze trots op! Schijnt de zon even niet, dan haalt Powerpeers de stroom van windmolens of een waterkrachtcentrale. Er is geen CO2 en kernafval vrijgekomen bij de opwek van deze stroom. 

Groen & Duurzaam

Powerpeers zijn opwekkers van 100% groene stroom. En afnemers. Door de energie te delen maken ze optimaal gebruik van de opgewekte stroom. Wat de een over heeft aan zonne-energie, verbruikt de ander. Zo zorgen we samen voor een groener Nederland. Persoonlijk, dichtbij en groen.

Over Powerpeers

Bij Powerpeers delen we samen 100% groene stroom met elkaar: wat de één opwekt, kan de ander goed gebruiken. Je krijgt groene stroom uit Nederland van Powerpeers klanten met zonnepanelen en kunt daarnaast zelf kiezen van welke andere lokale energiebronnen je stroom wilt afnemen. Bijvoorbeeld van een zonnepark bij in de buurt of een windmolen van een boer verderop. Én je ontvangt 100% groen gas. Groen gas wordt geproduceerd met natuurlijke grondstoffen en is CO2-neutraal in gebruik.

Waarom Powerpeers?

R
100% groene stroom uit Nederland
R
100% groen gas (meest duurzame gas)
R
Je kiest je eigen lokale energiebronnen
R
Duurzaamheidsscore Consumentenbond: 10