Jouw Huurwoning

Huurwoning: De Volgende Stap in Jouw Woonreis.

“Verlaat de studentenfase en betreed je huurwoning met gemak en vertrouwen. Ontdek hoe Maandlastenmanager jou ondersteunt bij het zorgeloos opzetten van nutsvoorzieningen en veiligheid in je nieuwe thuis.”

 

Check welke energie het beste bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

Ga direct naar ...

Elke fase in je woonreis is uniek, en de overgang naar je eerste huurwoning is daar geen uitzondering op.

 

Bij MaandlastenManager zijn we er om je te ondersteunen bij alle aansluitingen. Wil je liever zelf de controle houden? Dat is geen enkel probleem – we voorzien je van alle benodigde informatie om zelf aan de slag te gaan. Bij ons heb je altijd een keuze.

Je bent altijd vrij om zelf de leiding te nemen, maar als je extra begeleiding nodig hebt, kun je een gesprek inplannen met een van onze adviseurs. We helpen je stapsgewijs om je huurwoning in te richten en te beheren, altijd aangepast aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. De controle ligt altijd in jouw handen.

Selecteer hier het product welke jij nodig hebt…

Naast de eerder genoemde diensten kun je ook bij ons terecht voor;

 

Bij MaandlastenManager staan we klaar om je te ondersteunen bij al je aansluitingen, zoals nutsvoorzieningen en internet, maar we doen nog meer. We kunnen je ook assisteren bij zaken zoals klushulp, het regelen van verzekeringen en de aanvraag van water- en stadswarmtevoorzieningen.

Wat valt er zoal te regelen voor jouw huurwoning?

 

Bij het verhuizen naar een huurwoning zijn er een aantal cruciale zaken die je moet regelen, voornamelijk gericht op nutsvoorzieningen en internet, want zeg nu zelf, internet is van groot belang…

1. Nutsvoorzieningen: Het regelen van je gas, water en elektriciteit is een van de eerste dingen die je moet doen. Je moet ervoor zorgen dat deze voorzieningen op je naam staan, en dat je een contract hebt met een leverancier die aan jouw behoeften voldoet.

2. Internet: In deze digitale wereld is een betrouwbare internetverbinding een must. Je moet een contract afsluiten met een internetprovider die voldoet aan jouw snelheids- en betrouwbaarheidseisen.

3. ContractCoach: Bij Maandlastenmanager bieden we de ContractCoach-service aan. De ContractCoach kan je helpen met het beoordelen en kiezen van je nuts- en internetcontracten, om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt die past bij jouw behoeften en budget.

Het regelen van deze zaken kan tijdrovend en ingewikkeld zijn, maar met de hulp van MaandlastenManager kan dit proces eenvoudiger en soepeler verlopen. Ons doel is om je te helpen met het regelen van deze essentiële diensten, zodat jij je kunt concentreren op het inrichten en genieten van je nieuwe huurwoning.

Onze meest gelezen nieuwsitems

Ontdek onze best gelezen artikelen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt. Leer meer over internetopties voor je nieuwe woning, hoe onze contractcoach je kan ondersteunen en de invloed van het prijsplafond op energietarieven. Verrijk je kennis en maak geïnformeerde beslissingen voor jouw woonreis. Mis geen enkel update, duik in onze populairste inhoud nu!

5 vragen over Vaste Prijs Energie Contracten

5 vragen over Vaste Prijs Energie Contracten

Vanaf 1 juni bieden wij weer energiecontracten met een vaste prijs aan. Is dit iets voor jou? In hoeverre verschillen deze van de "oude" vaste prijscontracten? Lees hieronder alles over onze nieuwe vaste prijscontracten. Is een vaste prijs...

Lees meer
Rookmelders redden levens

Rookmelders redden levens

Brand overkomt mij niet … Dat denken veel mensen. Toch krijgt de brandweer jaarlijks duizenden meldingen van brand in een woning. Soms is er alleen materiële schade, maar te vaak vallen ook doden en gewonden. Vanaf 1 juli 2022 is het voor elke...

Lees meer