Internet, TV & Bellen

Lage tarieven & veel voordeel

Bij Maandlasten Manager kun je kiezen uit aanbieders als Ziggo, KPN en T-Mobile. Toonaangevende leveranciers met een uitgebreid zenderaanbod en een uitstekend netwerk. Wij helpen je om te bepalen wat voor jou de beste keuze is. Uiteraard helpen we je met overstappen én zorgen we dat je profiteert van de scherpste deals!

R Energie R Internet TV & Bellen  R ContractCoach R Verduurzaming R Brandveiligheid R​Besparen

Scherpe tarieven

Wij zorgen dat jij tot honderden euro’s bespaart op je maandelijkse lasten. Wij zoeken de beste deal die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Is je contract bijna afgelopen? Dan nemen wij contact met je op om samen te kijken of er opnieuw bespaart kan worden.

Eenvoudig overstappen

MaandlastenManager helpt je gratis. Ook als je wisselt van aanbieder. Wij zorgen dat je makkelijk, snel en zonder zorgen kunt overstappen naar een andere leverancier. Jij zit dus geen moment zonder internet, televisie of telefoon. Wel zo handig!

Betrouwbare providers met extra voordeel

Combineer jij je internetabonnement met een Mobiel of Sim Only abonnement bij dezelfde provider? Geregistreerd op één adres? Dan word je beloond met gratis extra’s! Ontvang bijvoorbeeld extra korting op je maandelijkse factuur, dubbel zoveel data en/of extra tv-zenders.

KPN staat bekend groenste netwerk van Nederland. De klantenservice is dag en nacht bereikbaar om je te helpen en dankzij de 100% installatie garantie ben je zeker van een werkende verbinding.

Al tien jaar op rij is Ziggo uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland. Supersnel internet, overal in huis perfecte wifi en altijd veilig online. Dankzij Movies & Series kun je genieten van honderden films en series.

Bij Youfone ben je flexibel. Je bent niet verplicht om voor zenders te betalen als je ze helemaal niet kijkt. De klantenservice van Youfone is al twee keer beloond met de Beste Service Award.

T-Mobile geeft je de mogelijkheid om jouw pakket volledig op jouw wensen af te stemmen. Kies jouw voordelige pakket van T-Mobile en geniet van razendsnel internet, veel entertainment en gratis extra’s.

Stel je eigen pakket samen

Sluit hieronder direct jouw contract(en) af. Kom je er niet helemaal uit of wens je toch liever persoonlijk advies? Klik hier!