Over MaandlastenManager

Volledige controle en gedegen advies

R Voor woning & auto R Brandveiligheidsproducten  R veiligheid voor jouw gezin R Direct besteld in onze webshop

Wie zijn we?

MaandlastenManager helpt je te besparen en grip te krijgen op je maandelijkse uitgaven. Sinds 2013 helpen wij consumenten in Nederland om hun nutsvoorzieningen zo slim mogelijk te regelen. Wij helpen je om te bepalen wat voor jou de beste keuze is en zorgen dat je profiteert van de scherpste deals. Uiteraard helpen wij je ook (kosteloos) met overstappen.

Hoe werken wij?

Wij bieden gratis, vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wij werken met meerdere leveranciers en van deze leveranciers ontvangen wij een kleine vergoeding voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Bij het adviesgesprek is jouw persoonlijke situatie en de woning ons uitgangspunt. Het maakt ons dus niet uit welke leverancier/contract wij je aanbieden. Het moet een meerwaarde voor jou zijn, dat is belangrijk. Alle prijzen, voorwaarden, kortingen en extra’s zijn identiek aan wat de leverancier direct aanbiedt. Het aanbod is dus nooit ten koste maar altijd ten gunste van jou.

Missie & Visie

Wij bieden jou gemak en voordeel. De nutsvoorzieningen-wereld wordt steeds onoverzichtelijker, maar MaandlastenManager helpt je. Gratis. Nu en in de toekomst. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat je kunt kiezen uit een compleet aanbod.

Ontmoet ons team

Specialisten in besparen

William Zietse

Martijn Hof

Michiel Drenth

Raymond van Rijs

Daniel Jansma

Martijn Glansbeek

Barend Spits

Halima Taj-Dine

Bob de Vries

Rene Borgmann

Samir Sjamchalov