Je woonreis begint en eindigt bij ons of je nu in een appartement of vrijstaande woning woont … wij ondersteunen jou 

Check welke energie het beste bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

De woonreis

De woonreis beslaat elke woning in je leven, van je eerste studentenwoning tot je laatste thuis. Elk huis heeft zijn unieke dynamiek en behoeften, variërend van gas, stroom, en internet tot tv, telefonie, en duurzaamheidsoplossingen. Wij begeleiden je door elke fase: van huren tot kopen, en bieden op maat gemaakte ondersteuning voor deze essentiële producten en diensten.

Lees hieronder meer > 

Ga direct naar een product

Waar bevind jij je in jouw woonreis?

Elke stap in jouw woonreis kent zijn eigen dynamiek en specifieke behoeften. Of je nu net begint met je studentenleven, je eerste huurwoning hebt gevonden, of je comfortabel wilt settelen in een verzorgingswoning – bij elke fase hoort een unieke set aan (nuts)voorzieningen, producten en diensten.

Bekijk waar je je bevindt in jouw persoonlijke woonreis en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen. Ongeacht waar je staat op jouw woonreis, wij kennen jouw behoeften en hebben de expertise om je te helpen. Jouw woonreis, onze zorg. Welkom bij MaandlastenManager.”

studentenwoning

Studentenwoning

Als je op het punt staat om de spannende stap te zetten naar je eerste studentenwoning, dan staan wij bij MaandlastenManager voor je klaar om je door dit proces te begeleiden. Er komt veel kijken bij een verhuizing, en als student heb je waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd. Wij kunnen je ontzorgen door je te helpen met de volgende zaken:

Bij MaandlastenManager begrijpen we dat elke woonfase unieke behoeften heeft. Voor de stap naar een studentenwoning staan we klaar om je te ondersteunen en jouw overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Laat ons je helpen om je te focussen op wat echt belangrijk is: het genieten van je studententijd.

Huurwoning

Overgang naar een Huurwoning: de volgende fase in jouw Woonreis

Na het leven als student ben je klaar om de volgende grote stap in jouw woonreis te zetten: je eerste huurwoning. Dit is vaak een spannende overgang waarbij je jezelf misschien meer gevestigd voelt en meer permanente woonvoorzieningen zoekt. In deze fase kan je rekenen op nieuwe verantwoordelijkheden, maar ook op nieuwe kansen.

Net zoals bij jouw studentenwoning, is het bij een huurwoning ook belangrijk om je nutsvoorzieningen te regelen. Denk aan gas, water, elektriciteit, maar ook internet en TV. Bovendien wordt brandveiligheid nog relevanter nu je mogelijk in een grotere ruimte woont met meer bezittingen.

Welkom in de wereld van het huren, wij maken jouw woonreis eenvoudiger.

huurwoning
Starterswoning

Starterswoning

Het overstappen van de huurmarkt naar de startersmarkt markeert een belangrijke nieuwe fase in je woonreis. Misschien ben je klaar om je huurwoning achter je te laten en je eigen plek te kopen. Dit is een spannende stap, met nieuwe verantwoordelijkheden en overwegingen.

Bij MaandlastenManager zijn we hier om je te begeleiden door dit proces. We kunnen je in contact brengen met een hypotheek adviseur voor advies over een hypotheek, het onderzoeken van de woningmarkt en het organiseren van de benodigde diensten zoals gas, water en elektriciteit voor je nieuwe huis.

En net als in de vorige fasen van je woonreis, heb je altijd de vrijheid om zoveel mogelijk zelf te doen. Maar als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Bij MaandlastenManager zijn we er om je te ondersteunen, wat je keuze ook is.

Gezinswoning

Een spannende nieuwe fase in je woonreis: de overstap naar je eerste echte gezinswoning. Dit is het moment waarop je behoeften en eisen vaak veranderen. Je bent op zoek naar meer ruimte, wellicht een tuin, en een omgeving die geschikt is voor de groei van je gezin. Van het vinden van de juiste woning tot aan het regelen van alle noodzakelijke voorzieningen, wij ondersteunen je graag tijdens dit belangrijke hoofdstuk in je leven.

En net als in de vorige fasen van je woonreis, heb je altijd de vrijheid om zoveel mogelijk zelf te doen. Maar als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Bij MaandlastenManager zijn we er om je te ondersteunen, wat je keuze ook is.

Flexibel Sim-Only
Energie uitkiezen

Grotere gezinswoning

De reis van je leven gaat verder en je hebt nu behoefte aan een grotere gezinswoning. Deze volgende stap in je woonreis brengt unieke uitdagingen en kansen met zich mee. Wij zijn hier om je te ondersteunen bij het beheren van je contracten, adviseren over hypotheekopties en zorgen voor een naadloze overgang van je nutsvoorzieningen. Ontdek hoe we deze fase van je woonreis probleemloos en op maat kunnen maken!

En net als in de vorige fasen van je woonreis, heb je altijd de vrijheid om zoveel mogelijk zelf te doen. Maar als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Bij MaandlastenManager zijn we er om je te ondersteunen, wat je keuze ook is.

Verzorgingstehuis

Als je de overgang maakt naar een verzorgingstehuis, kan het lijken alsof er minder te regelen valt dan in eerdere fasen van je woonreis. Maar vergis je niet, er zijn nog steeds enkele belangrijke zaken die aandacht vereisen.

Je wilt zorgeloos verhuizen en ook je verzekeringen verdienen aandacht. Je inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en eventuele andere verzekeringen gerelateerd aan je vorige woning moeten worden herzien en mogelijk worden opgezegd of aangepast. Vergeet niet om je nieuwe adres door te geven aan alle relevante instanties, inclusief je bank, zorgverzekeraar en de overheid.

En net als in de vorige fasen van je woonreis, heb je altijd de vrijheid om zoveel mogelijk zelf te doen. Maar als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Bij MaandlastenManager zijn we er om je te ondersteunen, wat je keuze ook is.

Ontdek de Woonreis; Jouw reis, jouw thuis!

Je woonreis is een bijzondere en persoonlijke reis die je doorloopt vanaf het moment dat je op zoek gaat naar een nieuwe woning, tot het moment dat je comfortabel en tevreden in je eigen huis woont. Het is een reis vol met grote beslissingen, belangrijke stappen, en prachtige momenten.

Elke woonreis begint met het zoeken en vinden van de perfecte plek om te wonen. Maar daar houdt het niet op. Het omvat ook het regelen van de verhuizing, het inrichten van het nieuwe huis om het tot een thuis te maken en het zorgen voor het onderhoud en eventuele verbeteringen aan de woning in de loop der tijd.

En net als bij elke reis, zijn er momenten van opwinding, uitdaging en soms ook spanning. Er zijn veel stappen te zetten, beslissingen te nemen en taken uit te voeren. Van het aansluiten van je nutsvoorzieningen zoals gas & stroom tot het regelen van je internet, tv en telefoon. Van het beveiligen van je huis tegen brand tot het ontdekken van manieren om energie te besparen en je huis te verduurzamen.

Bij elke stap van je woonreis zijn wij er om je te ondersteunen. We begrijpen dat elke woonreis uniek is, en dat is waarom wij een reeks van diensten en oplossingen aanbieden die passen bij de verschillende fasen en behoeften van je woonreis.

Of je nu aan het begin van je woonreis staat, of al in meerdere woningen hebt gewoon, wij zijn hier om je te helpen. Wij zijn je gids op je woonreis, klaar om je te ondersteunen, te adviseren en te ontzorgen. Begin jouw woonreis hier bij ons, en ervaar de rust en het gemak van een zorgeloos thuisleven.

Onze meest gelezen nieuwsitems

Ontdek onze best gelezen artikelen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt. Leer meer over internetopties voor je nieuwe woning, hoe onze contractcoach je kan ondersteunen en de invloed van het prijsplafond op energietarieven. Verrijk je kennis en maak geïnformeerde beslissingen voor jouw woonreis. Mis geen enkel update, duik in onze populairste inhoud nu!

Rookmelders redden levens

Rookmelders redden levens

Brand overkomt mij niet … Dat denken veel mensen. Toch krijgt de brandweer jaarlijks duizenden meldingen van brand in een woning. Soms is er alleen materiële schade, maar te vaak vallen ook doden en gewonden. Vanaf 1 juli 2022 is het voor elke...

Lees meer