Greenchoice

Check welke energie het beste bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

Energie

Een Nederland dat volledig draait op groene stroom en waar iedereen mee kan profiteren van deze energietransitie. Wij geloven dat het kan.

Groen & Duurzaam

Greenchoice is de grootste groene energieleverancier van Nederland en door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste energieleverancier. Flexibele contracten en een sterke klantgerichtheid maken van hen de meest gekozen groene energieleverancier in Nederland.

Waarom Greenchoice?

Greenchoice is de grootste energieleverancier van Nederland die uitsluitend groene energie levert. Naast duurzaamheid is klanttevredenheid een cruciale factor voor Greenchoice. De combinatie van groene energie en klantgerichtheid zorgt ervoor dat hun klanten Greenchoice van harte aanbevelen.

Wanneer u voor Greenchoice kiest, profiteert u van flexibele contracten en de laagste energietarieven. Greenchoice is de winnaar van 2017 van de Sustainable Brand Index Awards in Nederland. De belangrijkste ambitie van Greenchoice is om klanten te helpen zelf energie op te wekken. Wanneer je voor Greenchoice kiest, draag je bij aan een betere wereld!

Hernieuwbare energie

Greenchoice haalt haar energie uit zon, wind, water en biomassa uit Nederland. Duurzaam hoeft niet duur te zijn: Greenchoice garandeert altijd een scherpe prijs voor jouw 100% groene energie. Je kunt kiezen uit verschillende soorten groene stroom en groen gas zoals biogas of gecompenseerd gas. Zelf energie opwekken via zonnepanelen is optioneel.

Gratis advies

Aangezien de tarieven variëren op basis van je gebruik en de duur van het contract, raden we aan om hieronder gratis advies aan te vragen.