Jouw Starterswoning

Starterswoning: Neem de sprong van huren naar kopen.

Ontdek hoe MaandlastenManager je ondersteunt als eerste huiseigenaar, met advies en hulp bij je hypotheek en nutsvoorzieningen.

Check welke energie het beste bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

Elke fase in je woonreis is uniek, en de overgang naar je eerste Starterswoning is daar geen uitzondering op.

 

Elke fase in je woonreis kent zijn eigen uitdagingen en kansen, zo ook de overgang naar je eerste starterswoning. Dit is een spannend en belangrijk moment, waarbij je te maken krijgt met nieuwe verantwoordelijkheden en keuzes. Of het nu gaat om het afsluiten van je hypotheek, het beheren van contracten of het regelen van je nutsvoorzieningen, wij staan voor je klaar om je te ondersteunen op deze spannende reis naar eigen woningbezit.

Selecteer hier het product welke jij nodig hebt…

“Jouw ContractCoach staat klaar om je te ondersteunen.”

Als student profiteer je bij ContractCoach van persoonlijke begeleiding en tijdbesparing. Wij regelen de beste leveranciers voor je nutsvoorzieningen en brandveiligheid, geven helder https://maandlastenmanager.nl/contractcoach/ in je contracten, en zorgen voor regelmatige check-ups. Bij problemen staan we klaar om je te helpen. Kortom, ContractCoach maakt je studentenleven gemakkelijker en zorgelozer.

Naast de eerder genoemde diensten kun je ook bij ons terecht voor;

 

Bij MaandlastenManager staan we klaar om je te ondersteunen bij al je aansluitingen, zoals nutsvoorzieningen en internet, maar we doen nog meer. We kunnen je ook assisteren bij zaken zoals klushulp, het regelen van verzekeringen en de aanvraag van water- en stadswarmtevoorzieningen.

Wat valt er zoal te regelen voor jouw Starterswoning?

Als je de stap zet naar je eigen starterswoning, komen er verschillende zaken op je pad die geregeld moeten worden. Ten eerste kan het regelen van je hypotheek een uitdaging zijn. Het is van groot belang om goed te begrijpen wat je opties zijn, welke rentetarieven van toepassing zijn en hoe de afbetaling van de lening zal verlopen.

Daarnaast komt onze ContractCoach in beeld. Deze professional kan je begeleiden bij het opstellen, controleren en beheren van contracten gerelateerd aan je woning. Denk hierbij aan verzekeringen, internet– en televisieabonnementen en onderhoudscontracten.

Ten slotte moeten de nutsvoorzieningen worden geregeld. Dit houdt in dat de water-, gas- en elektriciteitsvoorzieningen op jouw naam moeten worden gezet. Ook hierbij kan MaandlastenManager je assisteren om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

In elke fase van de aankoop en het beheer van je starterswoning staat MaandlastenManager klaar om je te helpen en te adviseren, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je nieuwe thuis.

Onze meest gelezen nieuwsitems

Ontdek onze best gelezen artikelen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt. Leer meer over internetopties voor je nieuwe woning, hoe onze contractcoach je kan ondersteunen en de invloed van het prijsplafond op energietarieven. Verrijk je kennis en maak geïnformeerde beslissingen voor jouw woonreis. Mis geen enkel update, duik in onze populairste inhoud nu!

Rookmelders redden levens

Rookmelders redden levens

Brand overkomt mij niet … Dat denken veel mensen. Toch krijgt de brandweer jaarlijks duizenden meldingen van brand in een woning. Soms is er alleen materiële schade, maar te vaak...

Lees meer

Met onder andere deze leveranciers werken wij samen;

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

 

"Ze hebben voor mij heel snel mijn energie en internet geregeld. Vriendelijke dame aan de telefoon."

Anoniem

"Ik ben zeer tevreden over hoe ze me hebben geholpen de juiste keuze te maken die bij mijn woning en mijn manier van wonen past."

Maxime

"Prettige partij. Ik heb al mijn aansluitingen (gas, water, licht en internet) kunnen regelen met Maandlasten Manager"

Anoniem

Bekijk hier alle onafhankelijke reviews op Google