Delta

Check welke energie het beste bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

Puur Zeeuws Groen

DELTA Puur Zeeuws Groen is groene stroom die volledig in Zeeland is opgewekt. Met behulp van de wind én de zon. Door bijvoorbeeld verschillende Zeeuwse windmolenparken én zonnedaken van Zeeuwse ondernemers..

Lokaal, eerlijk en duurzaam

DELTA is een Nederlandse energieleverancier uit Zeeland die duurzame energie levert. Het unieke aan DELTA is dat je kunt kiezen hoe je stroom wordt opgewekt.

 

 

Waarom DELTA?

DELTA is een energieleverancier die energie levert die in Zeeland wordt opgewekt uit wind, water en zon als energiebron. Wil je de productie van lokale energie ondersteunen? Bij DELTA kun je kiezen hoe jouw energie wordt geproduceerd. Naast lokale energie zijn er meer redenen om voor DELTA te kiezen:

R

100% groene energie

R
Inzicht in jouw energieverbruik met het Delta Insight-apparaat
R
DELTA helpt bij de aan- of verhuur van ketels voor jouw woning

Lokaal geproduceerde hernieuwbare energie

DELTA is zeer transparant over de oorsprong van hun energie. De pakketten zijn eenvoudig en je weet wat je krijgt. De groene energie die in Zeeland wordt geproduceerd, komt uit zon, water en wind. De Oosterscheldekring, een groot waterkeringssysteem, is een van de plaatsen waar met behulp van waterkracht energie wordt opgewekt. DELTA is altijd op zoek naar nieuwe manieren om energie op te wekken, bijvoorbeeld door kippenmest (biomassa) te verwerken.