ContractCoach

Slim beheer van contracten

Met contractCoach helpen wij jou om slimmer met je contracten om te gaan. We houden je op de hoogte van nieuwe of betere prijzen en bieden ondersteuning wanneer je iets niet begrijpt in je contract. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van onze opzegservice als je een contract wilt beëindigen.

R Nu voor €4,95 i.p.v. €7,95 p/m R Hulp bij contracten R Gratis opzegservice R Kosteloos en gedegen advies

NU: inclusief ‘Energieprijs Alert’

Als je nu lid wordt, krijg je niet alleen de normale ContractCoach service, maar ook de handige ‘Energieprijs Alert’ service. Als de energietarieven onder de tarieven van je huidige contract komen, nemen wij proactief contact op voor een beter aanbod.

Zo bespaar je een hoop geld op je maandlasten!

Altijd een ContractCoach tot je beschikking

ContractCoach is in het leven geroepen vanuit de behoefte van onze klanten om geholpen te worden in het doolhof van leveranciers en contracten. Je ContractCoach ondersteunt bij al je vragen en staat jou bij op de belangrijke momenten zoals einde contract of het opzeggen van een contract.

Nu voor slechts €4,95 per maand direct toegang tot jouw eigen ContractCoach. Na 1 jaar maandelijks opzegbaar.

Word nu direct member of contact ons voor meer informatie.

ContractCoach logo

Krijg een seintje als de energieprijzen dalen
Als je ContractCoach hebt, nemen wij proactief contact op!

Voordelen van een ContractCoach

R
Hulp om communicatie van leveranciers te begrijpen

Veel leveranciers communiceren onduidelijk of stellen vragen die niet direct te begrijpen zijn. Als je contact met ons opneemt leggen wij dit uit en vertellen we je wat je (beter wel en niet) kunt doen. Zo kun je problemen, als achterstand in betaling of erger nog: een afsluiting, voorkomen. Voor onze anderstalige klanten helpen wij informatie te vertalen.

R
Contract opvolging

Vaak vergeet men een contract op te volgen. Bij het verlopen van een contract is het meestal erg gunstig om over te stappen naar een andere leverancier, dit wordt doorgaans vergeten. Jouw ContractCoach neemt ieder jaar contact met je op om al jouw contracten te bespreken. Zit je goed dan laten we het zo maar als er iets beters is dan helpen we je met de overstap.

R
Gratis opzeggen contracten

Als er een contract moet worden opgezegd, omdat je bijv. overstapt naar een andere leverancier of gaat verhuizen, dan kan dit gratis. De betreffende leverancier(s) worden d.m.v. een, al dan niet aangetekende, brief op de hoogte gebracht van de verandering.

Hoe het werkt

1. Vul je gegevens in en klik op ‘Afsluiten en bevestigen’

2. Je ontvangt een e-mail met een machtigingslink

3. Volg de eenvoudige stappen zodat wij maandelijks €4,95 kunnen incasseren

4. Klaar! Je kunt direct met al je vragen bij jouw ContractCoach terecht!