ContractCoach is er voor ondersteuning van jouw contracten en leveranciers

Sluit hier direct jouw ContractCoach abonnement af

"*" geeft vereiste velden aan

“Jouw ContractCoach staat klaar om je te ondersteunen.”

Onze ContractCoach biedt toegang tot een online community waar je informatie vindt over energie, internet, tv, telefonie en meer. Bovendien kun je rekenen op een jaarlijks telefoongesprek met jouw persoonlijke Contract Coach om je huidige contracten te evalueren en te optimaliseren waar mogelijk.

Wat onze ContractCoach leden over ons zeggen;

Wat ik prettig vind is dat ik altijd iemand kan bellen die mij kan vertellen wat een leverancier bedoelt wanneer ik iets niet begrijp.

Ik vond het gesprek met mijn contract coach, Barend, heel erg prettig. Hij heeft er veel verstand van en neemt de tijd om me te helpen.

Ik moest mijn water regelen voor mijn nieuwe appartement alleen had ik geen idee hoe ik dit moest doen. In de community kon ik exact lezen hoe ik dit kon regelen.

ik begreep niet zo goed wat ik nu moest kiezen voor mijn energie. Toen heb ik meerdere gesprekken gehad en in de community hulp gevraagd iedereen is er g begaan en helpt direct wanneer ik het nodig had

De community geeft me informatie die ik nodig heb om zelf alles te regelen.

Ieder jaar heb ik een gesprek met mijn contract coach hij checkt even voor me of ik kan besparen en dit kunnen we dan ook gelijk regelen als dit zo is.