Jouw laatste woning

 

“De Laatste Halte in Jouw Woonreis: Verzorgingstehuis.

Van het afschalen van je nutsvoorzieningen en verzekeringen tot het regelen van je nieuwe woonomgeving, wij begeleiden je bij deze belangrijke en vaak emotionele overstap. Ontdek hoe je deze fase zo zorgeloos mogelijk kunt doorgaan met onze ondersteuning.”

Check welke energie het beste bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

Wat valt er zoal te regelen voor het verzorgingstehuis?

Als je naar een verzorgingstehuis verhuist, verandert er veel. Eerst regel je de verhuizing zelf, waarbij je je spullen inpakt en vervoert naar je nieuwe thuis. Daarna zeg je verschillende diensten op die je niet langer nodig hebt, zoals wellicht  nutsvoorzieningen en internet. Verzekeringen moeten worden herzien of mogelijk stopgezet. Ook moet je aan diverse instanties je nieuwe adres doorgeven.

Zelfs als de verhuizing naar een verzorgingstehuis aanstaande is, staan wij nog steeds voor je klaar. Wij bieden waardevolle verhuistips en werken samen met betrouwbare partners die ondersteuning kunnen bieden tijdens deze grote overgang. Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen om je huidige nutsvoorzieningen en internetdiensten op te zeggen en andere zaken te regelen, zoals het doorgeven van je nieuwe adres aan relevante instanties. Daarnaast kunnen we ook adviseren over de verschillende opties voor je achtergelaten woning. Maak deze fase in je woonreis zo zorgeloos mogelijk met de hulp van onze ervaren contractcoaches.

Elke fase in je woonreis is uniek, en de overgang naar een verzorgingstehuis is daar geen uitzondering op.

Elke fase van je woonreis is uniek, en de overgang naar een verzorgingstehuis is daarop geen uitzondering. Wij zijn er om te helpen deze overgang zo naadloos mogelijk te maken door je bij te staan bij het opzeggen van nutsvoorzieningen, het regelen van internetdiensten en nog veel meer. Ons doel is om deze nieuwe fase in je woonreis zo stressvrij en eenvoudig mogelijk voor je te maken.

Selecteer hier het product welke jij nodig hebt…

“Jouw ContractCoach staat klaar om je te ondersteunen.”

Als student profiteer je bij ContractCoach van persoonlijke begeleiding en tijdbesparing. Wij regelen de beste leveranciers voor je nutsvoorzieningen en brandveiligheid, geven helder https://maandlastenmanager.nl/contractcoach/ in je contracten, en zorgen voor regelmatige check-ups. Bij problemen staan we klaar om je te helpen. Kortom, ContractCoach maakt je studentenleven gemakkelijker en zorgelozer.

Naast de eerder genoemde diensten kun je ook bij ons terecht voor;

 

Bij MaandlastenManager staan we klaar om je te ondersteunen bij al je aansluitingen, zoals nutsvoorzieningen en internet, maar we doen nog meer. We kunnen je ook assisteren bij zaken zoals klushulp, het regelen van verzekeringen en de aanvraag van water- en stadswarmtevoorzieningen.

Onze meest gelezen nieuwsitems

Ontdek onze best gelezen artikelen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt. Leer meer over internetopties voor je nieuwe woning, hoe onze contractcoach je kan ondersteunen en de invloed van het prijsplafond op energietarieven. Verrijk je kennis en maak geïnformeerde beslissingen voor jouw woonreis. Mis geen enkel update, duik in onze populairste inhoud nu!

Rookmelders redden levens

Rookmelders redden levens

Brand overkomt mij niet … Dat denken veel mensen. Toch krijgt de brandweer jaarlijks duizenden meldingen van brand in een woning. Soms is er alleen materiële schade, maar te vaak...

Lees meer

Met onder andere deze leveranciers werken wij samen;

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

 

"Ze hebben voor mij heel snel mijn energie en internet geregeld. Vriendelijke dame aan de telefoon."

Anoniem

"Ik ben zeer tevreden over hoe ze me hebben geholpen de juiste keuze te maken die bij mijn woning en mijn manier van wonen past."

Maxime

"Prettige partij. Ik heb al mijn aansluitingen (gas, water, licht en internet) kunnen regelen met Maandlasten Manager"

Anoniem

Bekijk hier alle onafhankelijke reviews op Google