Water & Stadswarmte

MaandlastenManager kan je uiteraard ook aan stadswarmte en water helpen. In Nederland geldt voor beide een standaardtarief en geen keuze in leveranciers. Er is in jouw regio namelijk maar één leverancier die dit faciliteert. Als je deze aansluitingen selecteert, regelen wij de rest!

Regel direct jouw stadswarmte hier

"*" geeft vereiste velden aan

w

ContractCoach

Altijd ondersteuning voor jouw contracten.

lees meer  >

Duurzaam

Met elkaar staan we voor duurzaamheid

lees meer  >

DeDuurzaamheidsCalculator

Hoe duuraam is jouw woning?

Lees meer  > 

Internet & TV

Sta in contact met de wereld om je heen.

lees meer  >

Waterleverancier en kosten

In Nederland geldt voor water een standaardtarief en geen keuze in leveranciers. Er is in jouw regio namelijk maar één leverancier die dit faciliteert. Overstappen is dus helaas niet mogelijk. Regel je water via Excellent Insurances. Ontvang gratis meer informatie of sluit direct zelf af en wij regelen de rest!

Stadswarmte

Ook voor stadswarmte geldt een standaardtarief en geen keuze in leveranciers. Stadswarmte (stadsverwarming) is een verwarmingssysteem dat de woning verwarmt met behulp van ondergrondse buizen. Het merendeel van woningen met stadsverwarming heeft geen gasaansluiting. Als je wilt overstappen kun je in dat geval dus alleen een andere stroomleverancier kiezen. Als je wel op gas kookt, kun je logischerwijs ook overstappen van gasleverancier. Let bij de berekening wel op: je verbruikt minder gas dan gemiddeld doordat er alleen gas wordt verbruikt met koken en niet door je verwarming.

Regel jouw stadswarmte via Maandlasten Manager. Ontvang gratis meer informatie of sluit direct zelf af en wij regelen de rest!