Jouw Woonreis begint hier –
bij ons!

start jouw reis met vertrouwen en gemak

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van het regelen van nutsvoorzieningen tot het zorgen voor veiligheid, besparingen en duurzaamheid in je woning.

Check welke energie het beste bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

ContractCoach

Altijd ondersteuning voor jouw contracten. Jouw ContractCoach staat altijd paraat.

lees meer  >

DeDuurzaamheidsCalculator

Hoe duurzaam is jouw woning? bekijk, beoordeel en ontvang advies op maat.

lees meer  >

Energie

Eenvoudig en snel energie voor jouw woning. Wij ondersteunen bij gas, stroom en stadswarmte.

Lees meer  > 

Internet, TV & bellen

Snel en eenvoudig internet geregeld. Kies en selecteer wat jij nodig hebt. Sta in contact met de wereld om je heen.

lees meer  >

Ga direct naar ...

Ontdek jouw Woningreis; Jouw reis, jouw thuis!

In de veelzijdige reis van wonen, van je eerste studentenkamer tot het verzorgingstehuis, kom je bij elke fase unieke uitdagingen tegen. Dit is je Woningreis – een reis door verschillende woonsituaties waarbij elke woning uniek is en elke fase zijn eigen uitdagingen kent. Bij MaandlastenManager begrijpen we dit en bieden we een scala aan producten en diensten aan die afgestemd zijn op elke fase van jouw Woningreis.

Of je nu een student bent die voor het eerst uit huis gaat, een starter op de woningmarkt, een groeiend gezin op zoek naar een grotere woning, of iemand die naar een verzorgingstehuis verhuist, wij hebben de oplossingen die bij jouw specifieke situatie passen. Ons doel is om je bij te staan bij de specifieke uitdagingen van elke fase, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van je thuis.

Van het regelen van nutsvoorzieningen en internetverbindingen, tot het afsluiten van hypotheken en verzekeringen, wij bieden producten en diensten die je helpen de overgang naar je nieuwe woning zo soepel mogelijk te maken. En als je woningbehoeften veranderen, staan wij klaar om je te ondersteunen bij het aanpassen van je diensten aan je nieuwe woonsituatie.

Kortom, de Woningreis is een integraal onderdeel van je levensreis, en MaandlastenManager is er om je bij elke stap van de weg te ondersteunen. We zijn er om je te helpen de beste beslissingen te nemen voor je woningbehoeften, ongeacht in welke fase van je Woningreis je je bevindt.”

De producten en diensten die wij zoal aanbieden in jouw woningreis

Bij MaandlastenManager bieden we een breed scala aan producten die je ondersteunen op elke stap van je woningreis. Ons assortiment omvat:

ContractCoach

ContractCoach biedt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om je woonreis soepel en efficiënt te laten verlopen. Van het regelen van nutsvoorzieningen zoals gas, water en elektriciteit tot het geven van advies over besparingsmogelijkheden en verduurzaming van je woning. Met ContractCoach heb je een persoonlijke gids, jouw coach die je bijstaat en ontzorgt tijdens jouw hele woonreis, zodat jij je kunt richten op het creëren van je droomhuis.

Zelf regelen

Bij MaandlastenManager bieden we je ook de mogelijkheid om zelf je aansluitingen te regelen. Hier kun je moeiteloos jouw gas, water, elektriciteit, internet en tv aansluiten of wijzigen. Het platform is eenvoudig te gebruiken en stelt je in staat om zelf de controle te houden over je nutsvoorzieningen, op een manier die bij jou past. Neem de regie in handen en start met het beheren van je wooncomfort op MaandlastenManager.

Youfone alles-in-één

Besparen op jouw Energie kosten

Wil je graag besparen op je energiekosten? Dat kan met onze energiebesparende producten zoals radiator ventilatoren en radiatorfolie. Deze simpele maar effectieve hulpmiddelen kunnen helpen om de warmte in jouw woning beter te verspreiden, waardoor je minder energie verbruikt voor het verwarmen van je huis. Zo draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar ook aan een lagere energierekening. Stap voor stap helpen wij jou om jouw woonreis groener en goedkoper te maken.

Flexibel Sim-Only
Energie uitkiezen

Duurzaamheid

Als het aankomt op duurzaamheid, hebben wij bij MaandlastenManager verschillende partners tot onze beschikking. Afhankelijk van jouw specifieke behoeften kunnen we deze partners inschakelen om jou op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of je nu wilt investeren in zonnepanelen, een warmtepomp wilt installeren of je huis beter wilt isoleren, onze partners kunnen je ondersteunen in elke stap van het proces. Op deze manier maken we jouw woonreis niet alleen comfortabeler, maar ook duurzamer.

Klus/pech hulp in huis

Als je hulp nodig hebt bij klussen of pech in huis ervaart, hoef je je geen zorgen te maken. Bij MaandlastenManager werken we nauw samen met onze partner, PechInHuis. Zij staan klaar om je snel en professioneel bij te staan bij allerlei huiselijke uitdagingen. Van een lekkende kraan tot een niet-werkende thermostaat, PechInHuis kan je helpen om problemen efficiënt op te lossen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte problemen in huis, en kun je je volledig concentreren op het genieten van jouw woonreis.

Energie van Vattenfall

Contracten Opzeggen

Bij MaandlastenManager gaan we verder dan alleen helpen met het afsluiten van contracten voor nutsvoorzieningen en andere diensten. We begrijpen dat je woonreis niet stopt bij het betrekken van je nieuwe woning. Het kan zijn dat je van diensten of leveranciers wilt veranderen, en we weten dat het opzeggen van contracten een tijdrovende klus kan zijn. Daarom hebben we onze dienst OpzegPartner.nl in het leven geroepen. Hier kun je op een eenvoudige en gestroomlijnde manier al jouw bestaande contracten opzeggen. Dus of je nu aan het begin van je woonreis staat of een nieuw pad inslaat, wij staan klaar om je te helpen bij elke stap.

Verhuistips en Handigetips

Bij MaandlastenManager ondersteunen we je in elke fase van je woningreis. Op onze ‘Verhuistips‘ en ‘Handige tips‘ pagina’s vind je uitgebreide informatie om je te helpen met alles van verhuizen tot het beheren van je maandelijkse lasten. Bovendien werken we samen met betrouwbare partners, waaronder verhuisbedrijven en verzekeraars, om je de beste diensten en advies te bieden. Laat MaandlastenManager jouw gids zijn in elke fase van je woningreis.