Eneco

De duurzame energieleverancier

Bij Eneco ontvang je 100% groene stroom van Nederlandse bodem. Daarmee garandeert Eneco dat al jouw stroom volledig wordt opgewekt in Nederlandse wind- en zonneparken. Kies voor duurzaam en dichtbij.

R De #1 aansluitservice voor starters R Gratis persoonlijk advies R De scherpste tarieven R Overzicht in eigen online omgeving

Waarom Eneco?

Eneco is niet alleen een bekende en betrouwbare energieleverancier. Ze investeren volop in HollandseWind & Zon®. En jij profiteert daar nu van mee! Met Eneco ga je samen voor een groener Nederland. Op dit moment al ontvang je altijd en overal 100% groene stroom van eigen bodem. Eneco maakt geen gebruik van tussenpartijen en kopen dus rechtstreeks bij de producent. Groene stroom tegen een voordelig tarief.

Gratis advies

Aangezien de tarieven variëren op basis van je gebruik en de duur van het contract, raden we aan om hieronder gratis advies aan te vragen.

Stel je eigen pakket samen

Sluit hieronder direct jouw contract(en) af. Kom je er niet helemaal uit of wens je toch liever persoonlijk advies? Klik hier!

Besparen op jouw maandlasten? Maak een belafspraak en krijg gratis advies!

MaandlastenManager is er om jouw leven goedkoper en makkelijker te maken. Wij geven je graag advies zodat jij profiteert van de scherpste tarieven en diensten afneemt die écht aansluiten bij jouw behoeften. Plan hieronder jouw belafspraak in. Direct zelf contracten vergelijken én afsluiten? Klik hier.