ENGIE

Bouwen aan de energierevolutie

ENGIE is een van de grootste en meest innovatieve energiebedrijven ter wereld die zich richt op groene energie. Maandlasten Manager en ENGIE zorgen ervoor dat uw huis voor uw geplande verhuisdatum gratis is aangesloten!

  • Al je maandlasten in één overzicht
  • Eén vaste contactpersoon
  • Volledige controle en gedegen advies
  • Altijd voordeel

100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

De energie van ENGIE is 100% groen en wordt opgewekt in de natuur. Dat doet ENGIE in eigen, lokale wind- en zonneparken of in die van partners. Zo kunt u gebruikmaken van 100% Nederlandse groene stroom en dat ook nog eens tegen een scherp tarief. 

Het gas van ENGIE is CO2-gecompenseerd via maatschappelijke projecten, zoals het eigen Gold Standard cookstove project in Afrika en door te doneren aan Stichting Trees for All. Zo draagt ENGIE samen met klanten bij aan een betere wereld. En al dat groen kost niets extra.

Waarom ENGIE?

Met ENGIE draagt u bij aan een duurzamere wereld; terug naar energie uit de natuur en gas waarvan de CO2-uitstoot gecompenseerd wordt. Dat mag u verwachten van de grootste investeerder in duurzame energie ter wereld. 

Als klant van ENGIE heeft u 24/7 inzicht in uw energieverbruik en -kosten. Zo weet u niet alleen precies waar u aan toe bent, maar ziet u ook heel eenvoudig waar u kunt besparen.

ENGIE is meer dan producent en leverancier van groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Meer dan 160.000 medewerkers in 70 landen werken dagelijks aan slimme oplossingen voor lokale en globale uitdagingen. Van zonnepanelen, laadpalen en warmtepompinstallaties tot slimme stroomnetwerken en warmte- en koudetechniek. 

ENGIE

Wilt u ENGIE als uw energieleverancier? Aangezien de tarieven variëren op basis van uw gebruik, kortingen en de duur van uw contract, raden we u aan om hieronder zelf uw prijs te berekenen.