Engie

Bouwen aan de energierevolutie

ENGIE is een van de grootste en meest innovatieve energiebedrijven ter wereld die zich richt op groene energie. Maandlasten Manager en ENGIE zorgen ervoor dat jouw huis duurzaam en gratis wordt aangesloten!

100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

De energie van ENGIE is 100% groen en wordt opgewekt in de natuur. Dat doet ENGIE in eigen, lokale wind- en zonneparken of in die van partners. Zo kun je gebruikmaken van 100% Nederlandse groene stroom en dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Het gas van ENGIE is CO2-gecompenseerd via maatschappelijke projecten, zoals het eigen Gold Standard cookstove project in Afrika en door te doneren aan Stichting Trees for All. Zo draagt ENGIE samen met haar klanten bij aan een betere wereld. En al dat groen kost niets extra.

Waarom ENGIE?

Met ENGIE draag je bij aan een duurzamere wereld; terug naar energie uit de natuur en gas waarvan de CO2-uitstoot gecompenseerd wordt. Dat mag je verwachten van de grootste investeerder in duurzame energie ter wereld.

Als klant van ENGIE heb je 24/7 inzicht in jouw energieverbruik en -kosten. Zo weet je niet alleen precies waar je aan toe bent, maar zie je ook heel eenvoudig waar je kunt besparen.

ENGIE is meer dan producent en leverancier van groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Meer dan 160.000 medewerkers in 70 landen werken dagelijks aan slimme oplossingen. Van zonnepanelen, laadpalen en warmtepompinstallaties tot slimme stroomnetwerken en warmte- en koudetechniek.

Gratis advies

Aangezien de tarieven variëren op basis van je gebruik en de duur van het contract, raden we aan om hieronder gratis advies aan te vragen.

Stel je eigen pakket samen

Sluit hieronder direct jouw contract(en) af. Kom je er niet helemaal uit of wens je toch liever persoonlijk advies? Klik hier!