Essent

Betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam

Essent is een van de grootste energiebedrijven van Nederland. Essent levert 100% groene windstroom en biedt ook de mogelijkheid om voor groen gas te kiezen.

Waarom Essent?

Essent was de eerste energieleverancier die op grote schaal groene energie aan consumenten aanbood. Wil je bijdragen aan een beter milieu? Bij Essent ontvang je altijd groene (wind)stroom. Welke deal je ook kiest. Naast 100% groene energie zijn er meer redenen om voor Essent te kiezen:

R
Beheer al je energiezaken met de VerbruiksManager + app
R
Geschenken en exclusieve kortingen met het klantenprogramma Thuisvoordeel
R
Hulp bij slimme energie gerelateerde producten zoals zonnepanelen, warmtepompinstallaties en woningisolatie
R
Concurrerende aanbiedingen voor elektriciteit en gas

100% Groene Energie

Essent is zeer transparant over de oorsprong van hun energie. Alle pakketten leveren 100% groene stroom die uitsluitend afkomstig is van Europese windturbines. Kies je voor DoubleGreen, dan krijg je niet alleen 100% Nederlandse windenergie, maar ook groen gas. Groen gas is afkomstig van biogas en CO2-gecompenseerd gas, waardoor Essent investeert in projecten die de CO2-uitstoot tegengaan.

Gratis advies

Aangezien de tarieven variëren op basis van je gebruik en de duur van het contract, raden we aan om hieronder gratis advies aan te vragen.

Stel je eigen pakket samen

Sluit hieronder direct jouw contract(en) af. Kom je er niet helemaal uit of wens je toch liever persoonlijk advies? Klik hier!