Greenchoice


Greenchoice is de grootste groene energieleverancier van Nederland en door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste energieleverancier. Flexibele contracten en een sterke klantgerichtheid maken van hen de meest gekozen groene energieleverancier in Nederland.

  • Al je maandlasten in één overzicht
  • Eén vaste contactpersoon
  • Volledige controle en gedegen advies
  • Altijd voordeel

Waarom Greenchoice

Greenchoice is de grootste energieleverancier van Nederland die uitsluitend groene energie levert. Naast duurzaamheid is klanttevredenheid een cruciale factor voor Greenchoice. De combinatie van groene energie en klantgerichtheid zorgt ervoor dat hun klanten Greenchoice van harte aanbevelen. 

Wanneer u voor Greenchoice kiest, profiteert u van flexibele contracten en de laagste energietarieven. Greenchoice is de winnaar van 2017 van de Sustainable Brand Index Awards in Nederland. De belangrijkste ambitie van Greenchoice is om klanten te helpen zelf energie op te wekken. Wanneer je voor Greenchoice kiest, draag je bij aan een betere wereld!

Hernieuwbare energie

Greenchoice haalt haar energie uit zon, wind, water en biomassa uit Nederland. Duurzaam hoeft niet duur te zijn: Greenchoice garandeert altijd een scherpe prijs voor uw groene energie. Je kunt kiezen uit verschillende soorten groene stroom en groen gas zoals biogas of gecompenseerd gas. Zelf energie opwekken via zonnepanelen is optioneel. 

Aangezien de tarieven variëren op basis van uw gebruik, kortingen en de duur van uw contract, raden we aan hieronder zelf uw prijs te berekenen.

Vergelijk en kies de energie leverancier die het beste bij je past.