8.8 27 reviews

   

Vattenfall


Vattenfall helpt 2 miljoen klanten in Nederland aan energie. Voor informatie, advies en hulp kun je bij hen terecht. Bijvoorbeeld over duurzame energie, energiebesparen, zonnepanelen, isolatie en elektrisch rijden. Bij Vattenfall krijg je 100% groene stroom, opgewekt in Nederland. En je hebt keuze uit een vast of variabel tarief voor stroom en gas.

  • De #1 aansluitservice voor starters
  • Gratis persoonlijk advies
  • De scherpste tarieven
  • Overzicht in eigen online omgeving

Waarom Vattenfall?

Fossielvrij leven binnen één generatie


Vattenfall is een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. Dat doen ze met 20.000 collega’s en 10 miljoen klanten in 8 landen. Zo stappen ze zelf steeds meer af van fossiele brandstoffen en gaan over op fossielvrije energie. En dat is nog maar het begin. Daarom werken ze samen met de industrie, met de overheid, met andere bedrijven én met jou. Je keuze voor Vattenfall belonen ze, simpelweg omdat je klant bij hen bent.

Vattenfall investeert flink in het opwekken van groene energie uit zon en wind. In vijf landen hebben ze nu zo’n 50 windparken op land en in zee. Daardoor zijn ze één van de grootste opwekkers én investeerders in windenergie.

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

  • Met de gratis Vattenfall Energie-app heb je zelf de regie over je energiezaken. Inzicht in je verbruik, advies over je termijnbedrag en praktische bespaartips. Zo houd je grip op je verbruik en op de kosten.
  • Met Exclusief spaar je voor mooie cadeaus en duurzame producten. Je kunt met korting deelnemen aan allerlei leuke uitjes. En elke maand kans op prachtige prijzen.
  • Je bepaalt zelf de hoogte van je termijnbedrag en op welke dag van de maand je dit betaalt.

Energieleverancier van 2 miljoen mensen in Nederland

Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug