Vattenfall

Vattenfall levert 100% groene energie, dat in Nederland wordt opgewekt. Daarnaast kun je kiezen uit een vast of variabel tarief voor gas en elektriciteit.

R Energie R Internet TV & Bellen  R ContractCoach R Verduurzaming R Brandveiligheid R​Besparen

Fossielvrij leven binnen één generatie

Vattenfall is een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie. Ze doen dit samen met 20.000 collega’s en 10 miljoen klanten in 8 verschillende landen.

Vattenfall is bezig met het uitfaseren van fossiele productie en dat is nog maar het begin. Daarom werken ze samen met de industrie, de overheid, andere bedrijven en met jou. Ze belonen je voor het kiezen van Vattenfall, gewoon omdat je hun klant bent.

Vattenfall investeert veel in zonne- en windenergie. Ze hebben al ongeveer 50 windparken in 5 verschillende landen (op land en op zee). Dit maakt hen een van de grootste producenten en investeerders in windenergie.

Waarom Vattenfall

R

Met de gratis ‘Vattenfall Energie’ app heb je controle over je energiezaken. Het geeft je inzicht in je verbruik, advies over je maandelijkse factuur en tips over hoe je meer kunt besparen. Op die manier kun je grip houden op je verbruik en de bijbehorende kosten.

R

Met het ‘Exclusief’ programma kun je sparen voor mooie cadeaus en duurzame producten. Je kunt ook kortingen krijgen op verschillende activiteiten en maakt elke maand kans op geweldige prijzen.

R

Bepaal zelf hoeveel je maandelijks betaalt en op welke dag van de maand je de betaling wilt laten plaatsvinden.

Vattenfall Aanbieding

Aangezien de tarieven variëren op basis van je verbruik en de duur van je contract, raden we je aan om hieronder direct jouw contract bij Vattenfall samen te stellen. 

Kom je er niet helemaal uit of wens je toch liever persoonlijk advies? Klik hier!