Ziggo Internet Only

De beste internet provider van Nederland

Maandlasten Manager heeft een bijzondere samenwerking opgebouwd met Ziggo, die acht keer op rij is uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland! De internetpakketten van Ziggo leveren de best mogelijke snelheid. Geniet met de hulp van Maandlasten Manager binnen 3 dagen van jouw snelle internetverbinding.

  • De #1 aansluitservice voor starters
  • Gratis persoonlijk advies
  • De scherpste tarieven
  • Overzicht in eigen online omgeving

Gratis internetinstallatie

Voor onze internetdiensten kunnen wij kosteloos een technicus van Ziggo voor je inplannen. Vergeet ingewikkelde handleidingen of callcenters voor klantenservice. Eén bezoek van een gekwalificeerde Ziggo-technicus en je bent klaar om te gaan.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Wij bieden verschillende internetsnelheden aan. Afhankelijk van je gebruik kun je bepalen wat voor jou het meest geschikt is. 40 Mbit / s is voldoende wanneer u e-mails verzendt, foto's deelt of films kijkt. 

Als je meer verwacht van je verbinding of als er meerdere mensen tegelijkertijd online zijn, dan is 200 Mbit / s de beste keuze. Speel je online games of download je films en muziek? Kies dan de snelst mogelijke internetsnelheid: 400 Mbit / s.

Ziggo internetaanbiedingen

Vergelijk en kies het Ziggo internetaanbod dat het beste bij je past.