8.8 27 reviews

   

Over Maandlasten Manager

Volledige controle en gedegen advies

  • De #1 aansluitservice voor starters
  • Gratis persoonlijk advies
  • De scherpste tarieven
  • Overzicht in eigen online omgeving

Wie zijn we?

Maandlasten Manager helpt je te besparen en grip te krijgen op je maandelijkse uitgaven. Sinds 2013 helpen wij consumenten in Nederland om hun nutsvoorzieningen zo slim mogelijk te regelen. Wij helpen je om te bepalen wat voor jou de beste keuze is en zorgen dat je profiteert van de scherpste dealsUiteraard helpen wij je ook (kosteloos) met overstappen.


Hoe werken wij?

Wij bieden gratis, vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wij werken met meerdere leveranciers en van deze leveranciers ontvangen wij een kleine vergoeding voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Bij het adviesgesprek is jouw persoonlijke situatie en de woning ons uitgangspunt. Het maakt ons dus niet uit welke leverancier/contract wij je aanbieden. Het moet een meerwaarde voor jou zijn, dat is belangrijk. Alle prijzen, voorwaarden, kortingen en extra's zijn identiek aan wat de leverancier direct aanbiedt. Het aanbod is dus nooit ten koste maar altijd ten gunste van jou.

Missie & Visie

Wij bieden jou gemak en voordeel. De nutsvoorzieningen-wereld wordt steeds onoverzichtelijker, maar Maandlasten Manager helpt je. Gratis. Nu en in de toekomst. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat je kunt kiezen uit een compleet aanbod. 

visie maandlasten manager
arx foundation

ArxFoundation

De ArxFoundation is een initiatief van de ArxGroep en Maandlasten Manager. Vanuit deze stichting willen wij de levens van gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben, een beetje dragelijker maken. Wij doen dit door mensen die zich in een financieel benarde positie bevinden bij te staan en te ondersteunen waar mogelijk. Bijvoorbeeld door hun kinderen de mogelijkheid te geven om op zwemles te gaan of om gewoon een keer met het gezin uit eten te gaan.

Lees meer over de ArxFoundation