Over Maandlasten Manager

Volledige controle en gedegen advies

  • Al je maandlasten in één overzicht
  • Eén vaste contactpersoon
  • Volledige controle en gedegen advies
  • Altijd voordeel

Wie zijn we?

Maandlasten Manager helpt je grip te krijgen op je maandelijkse uitgaven. Sinds 2013 help ik consumenten in Nederland om hun nutsvoorzieningen zo slim mogelijk te regelen. Ik help je om te bepalen wat voor jou de beste keuze is. Uiteraard help ik je met overstappen én zorg ik dat je profiteert van de scherpste deals.

Missie & Visie

Ik wil jou gemak en voordeel bieden. De nutsvoorzieningen-wereld wordt steeds onoverzichtelijker, maar ik help je door de bomen het bos te zien. Nu en in de toekomst. Ik hecht waarde aan persoonlijk contact en vind het belangrijk dat jij kunt kiezen uit een compleet aanbod. 

visie maandlasten manager
arx foundation

ArxFoundation

De ArxFoundation is een initiatief van de ArxGroep  en Maandlasten Manager. Vanuit deze stichting willen we de levens van gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben, een beetje dragelijker maken. Wij doen dit door mensen die zich in een financieel benarde positie bevinden bij te staan en te ondersteunen waar mogelijk. Bijvoorbeeld door hun kinderen de mogelijkheid te geven om op zwemles te gaan of om gewoon een keer met het gezin uit eten te gaan.

Lees meer over de ArxFoundation