T-Mobile Sim-Only

Vind een voordelig pakket die aan je wensen voldoet. Kies je internetbundel en het aantal belminuten. Liever onbeperkt GB internet én bellen? Ga dan voor T-Mobile Unlimited.

R De #1 aansluitservice voor starters R Gratis persoonlijk advies R De scherpste tarieven R Overzicht in eigen online omgeving

5 jaar op rij als beste uit de test!

Het mobiele 4G netwerk van T-Mobile kwam ook in 2020 als beste uit de test van de onafhankelijke testautoriteit Umlaut (voorheen P3). Dit betekent 5 op een rij! Want ook in 2016, 2017, 2018 en 2019 pakte T-Mobile de 1e prijs.

Test het supersnelle en stabiele 4G netwerk van T-Mobile 1 maand lang. Is jouw toestel 5G-ready? Test dan zelfs het 5G netwerk! Niet tevreden? Geen probleem want de eerste maand zit je nergens aan vast en kan je je abonnement dus zo weer stopzetten.

Stap vandaag nog over en bespaar terwijl je gebruik maakt van het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland!

Stel je eigen pakket samen

Neem gerust contact op! 085 – 0477 927 (werkdagen van 10:00 – 16:00) of info@maandlastenmanager.nl

Besparen op jouw maandlasten? Maak een belafspraak en krijg gratis advies!

Maandlasten Manager is er om jouw leven goedkoper en makkelijker te maken. Wij geven je graag advies zodat jij profiteert van de scherpste tarieven en diensten afneemt die écht aansluiten bij jouw behoeften. Plan hieronder jouw belafspraak in. Direct zelf contracten vergelijken én afsluiten? Klik hier.