The Concourse

In samenwerking met MaandlastenManager

MaandlastenManager is een one-stop-shop dienst die het regelen van alle nutsvoorzieningen voor haar klanten vergemakkelijkt. Met deze dienst kunt u zowel online als telefonisch alle benodigde voorzieningen, zoals energie, internet, tv, telefonie, water en stadswarmte, in één keer regelen.

 

MaandlastenManager

Wij staan garant voor persoonlijk advies. Laat hieronder jouw gegevens achter, dan neemt één van onze specialisten contact met je op. De gesprekken duren doorgaans 20 minuten, waarin je de kans krijgt om al jouw vragen te stellen en advies te ontvangen over de beste keuzes voor jouw specifieke situatie.

MaandlastenManager is ontworpen om jou tijd en moeite te besparen bij het regelen van je nutsvoorzieningen en contracten. Door alle diensten onder één dak aan te bieden, maken we het beheer en optimalisatie van jouw maandelijkse kosten eenvoudiger en overzichtelijker.

The Concourse

The Concourse en MaandlastenManager

We bespreken telefonisch al jouw wensen voor je (nieuwe) woning en zorgen binnen 24 uur voor een persoonlijk aanbod op maat. Na akkoord regelen wij binnen 3 werkdagen alle gewenste aansluitingen! Kies zelf jouw aanbod of laat ons je bellen voor advies.

Wilt u persoonlijk advies? Laat hieronder jouw gegevens achter. Wil je jouw contracten zelf regelen Klik hier!

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.