Veiligheid

Brand of inbraak je wilt veilig wonen

Veilig wonen met MaandlastenManager: optimaliseer brandveiligheid en home security. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om veilig te wonen en bieden daarom oplossingen op het gebied van brandveiligheid en homesecurity.

 

R Voor woning & auto R Brandveiligheidsproducten  R veiligheid voor jouw gezin R Direct besteld in onze webshop

Brandveiligheid

Brandveiligheid is een belangrijk aspect van thuisveiligheid. Een brand kan zich snel verspreiden en ernstige schade veroorzaken, zowel aan eigendommen als aan mensenlevens. Daarom is het essentieel om preventieve maatregelen te nemen om de kans op brand in huis te minimaliseren en ervoor te zorgen dat u en uw gezin in geval van nood snel en veilig kunnen vluchten.

Een van de belangrijkste manieren om brandveiligheid te verbeteren, is door het installeren van brandveiligheidsproducten in uw huis. Dit kunnen bijvoorbeeld rookmelders, brandblussers of branddekens zijn. Rookmelders zijn vooral belangrijk omdat ze vroegtijdig waarschuwen voor rook en vuur, zodat u en uw gezin snel actie kunnen ondernemen en veilig kunnen ontsnappen.

Energie van Eneco
Energie van Delta

Homesecurity

Beveilig jouw woning eenvoudig en snel met een video deurbel.

De Video Deurbel is een slimme deurbel die bijdraagt aan de home security van uw huis. Deze deurbel is voorzien van een HD-camera en microfoon, waarmee u uw voordeur 24/7 in de gaten kunt houden en kunt communiceren met bezoekers via uw smartphone.

De Video Deurbel is eenvoudig te installeren en te koppelen aan uw wifi-netwerk. U ontvangt direct een melding op uw smartphone wanneer er iemand bij uw voordeur staat, of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Zo kunt u direct zien wie er voor uw deur staat, waar u ook bent.

Met onze veiligheidsproducten maken je het verschil

Door aandacht te besteden aan brandveiligheid en preventieve maatregelen te nemen, kunt u de kans op brand minimaliseren en ervoor zorgen dat uw huis en gezin veilig zijn. Het is daarom belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan brandveiligheid en te investeren in de juiste brandveiligheidsproducten en -maatregelen.

bestel hier jouw veiligheidsproducten

We helpen jou graag met de nutsvoorzieningen in jouw woning

Sluit hieronder direct jouw contract(en) af. Kom je er niet helemaal uit of wens je toch liever persoonlijk advies? Klik hier!