Brandveiligheid

Veilig thuis en onderweg

Door brandveiligheidsproducten in huis te hebben, kun je de veiligheid van je gezin verhogen en de schade en gevaren bij een brand zoveel mogelijk beperken.

Check welke energie het beste bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

w

ContractCoach

Altijd ondersteuning voor jouw contracten.

lees meer  >

Duurzaam

Met elkaar staan we voor duurzaamheid

lees meer  >

DeDuurzaamheidsCalculator

Hoe duuraam is jouw woning?

Lees meer  > 

Internet & TV

Sta in contact met de wereld om je heen.

lees meer  >

Ga direct naar ...

  • $Energie
  • $Internet, TV & Bellen
  • $Contractcoach
  • $Verduurzaming
  • $(Brand)Veiligheid
  • $Stadswarmte
  • $Alles berekenen

Brand in de woning, levensgevaarlijk

Het is van groot belang om brandveiligheidsproducten in huis te hebben, aangezien branden tot de meest verwoestende gebeurtenissen behoren die in een woning kunnen plaatsvinden.

Branden kunnen zich snel verspreiden en in korte tijd enorme schade aanrichten. Bovendien vormen branden een potentieel gevaar voor de veiligheid van jouw gezin, aangezien ze letsel of zelfs de dood kunnen veroorzaken.

brandveiligheid-woning in brand

Ben jij voorbereid?

Het is aan te raden om een brandveiligheidspakket aan te schaffen voor de veiligheid van jou en je gezin. Dit pakket kan bestaan uit rookmelders, blusdekens en brandblussers, zodat je voorbereid bent op een mogelijke brand. Het is ook belangrijk om een evacuatieplan te hebben en te weten hoe je snel en veilig het huis kunt verlaten in geval van brand.

Door deze maatregelen te treffen en te weten hoe te handelen in geval van nood, kun je de risico’s voor jezelf en anderen minimaliseren en de schade beperken.

Bestel een brandveiligheidspakket voor de veiligheid van jouw gezin. 

Onze  brandpreventie producten

Het plaatsen van een rookmelder in jouw woning kan je leven en eigendommen beschermen in het geval van een brand. Het is belangrijk om te zorgen dat de rookmelder goed werkt door deze regelmatig te testen en de batterijen tijdig te vervangen.

Een fire stop spray blusser is een type brandblusser dat specifiek is ontworpen voor gebruik in huizen en auto’s. Het is een draagbare, compacte en eenvoudig te gebruiken blusser die kan helpen bij het blussen van kleine branden.

Blusdeken

Een blusdeken is een deken gemaakt van een speciaal brandwerend materiaal dat wordt gebruikt om kleine branden te doven zoals een vlam in de pan. Een blusdeken kan snel worden gebruikt om een kleine brand te doven voordat deze zich verspreidt. 

We hebben nog meer brandveiligheidproducten in onze webshop.

Het is belangrijk om brandveiligheidsproducten in huis te hebben, zoals rookmelders, sprayblussers, blusdekens en EHBO-kits, om verschillende redenen. Deze redenen kunnen zijn, vroegtijdige waarschuwing, directe actie, veiligheid voor mens en dier, verplichting vanuit de overheid. 

Het Brandveiligheidspakket Plus is door MaandlastenManager samengesteld voor jou. Met alle basis producten die zijn opgenomen, ben je meteen voorzien van alle brandpreventieproducten die je nodig hebt in jouw woning.

Het Brandveiligheidspakket Pro is door MaandlastenManager samengesteld voor jou. Met alle producten die zijn opgenomen, ben je meteen voorzien van alle brandpreventieproducten die je nodig hebt in jouw woning