Internet, TV en bellen

Voordelig & complete pakketten

  • Al je maandlasten in één overzicht
  • Eén vaste contactpersoon
  • Volledige controle en gedegen advies
  • Altijd voordeel

Internet, TV en Bellen op jouw manier

Bij MaandlastenManager kun je kiezen uit aanbieders als KPN, Youfone en Ziggo. Drie toonaangevende leveranciers met een uitgebreid zenderaanbod en een uitstekend netwerk. Ik help je om te bepalen wat voor jou de beste keuze is. Uiteraard help ik je met overstappen én zorg ik dat je profiteert van de scherpste deals.

Scherpe Tarieven

Ik zorg dat jij bespaart op je maandelijkse lasten door altijd te zoeken naar de beste deal. Uiteraard een deal die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Is je contract afgelopen? Geen zorgen, ik neem contact met je op om je een nieuw, scherp aanbod te geven.

Ik wil advies

scherpe internet tarieven
eenvoudig overstappen van alles-in-1 aanbieder

Eenvoudig overstappen

Ik help je. Ook als je wisselt van aanbieder. Ik zorg dat je makkelijk, snel en zonder zorgen kunt overstappen naar een andere leverancier. Je hoeft geen moment zonder internet, televisie of telefoon te zitten. Wel zo makkelijk.

Geniet van extra voordeel

Als je ervoor kiest om een internet abonnement te combineren met sim only, beloon ik je met gratis extra's. Extra korting op je maandelijkse factuur, dubbel zoveel data of extra tv-zenders bijvoorbeeld. Het enige wat je hoeft te doen is de producten op hetzelfde adres te registeren en dezelfde provider te kiezen voor internet en mobiel.