8.8 24 reviews

   

Internet, TV en bellen

Voordelige & complete pakketten

Bij Maandlasten Manager kun je kiezen uit aanbieders als Ziggo, KPN en T-Mobile. Toonaangevende leveranciers met een uitgebreid zenderaanbod en een uitstekend netwerk. Wij helpen je om te bepalen wat voor jou de beste keuze is. Uiteraard helpen we je met overstappen én zorgen we dat je profiteert van de scherpste deals!

  • De #1 aansluitservice voor starters
  • Gratis persoonlijk advies
  • De scherpste tarieven
  • Overzicht in eigen online omgeving

Scherpe Tarieven

Wij zorgen dat jij tot honderden euro's bespaart op je maandelijkse lasten. Wij zoeken de beste deal die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Is je contract bijna afgelopen? Dan nemen wij contact met je op om samen te kijken of er opnieuw bespaart kan worden. 

Ik wil advies Direct afsluiten

scherpe internet tarieven
eenvoudig overstappen van alles-in-1 aanbieder

Eenvoudig overstappen

Maandlasten Manager helpt je gratis. Ook als je wisselt van aanbieder. Wij zorgen dat je makkelijk, snel en zonder zorgen kunt overstappen naar een andere leverancier. Jij zit dus geen moment zonder internet, televisie of telefoon. Wel zo handig!

Maak belafspraak

Geniet van extra voordeel

Combineer jij je internetabonnement met een Mobiel of Sim Only abonnement bij dezelfde provider? Geregistreerd op één adres? Dan word je beloond met gratis extra's! Ontvang bijvoorbeeld extra korting op je maandelijkse factuur, dubbel zoveel data en/of extra tv-zenders.

Betrouwbare providers

Bespaar direct

Sluit hieronder direct jouw contract(en) af. Kom je er niet helemaal uit of wens je toch liever persoonlijk advies?

Neem gerust contact op! 085 - 0477 927 (werkdagen van 09:00-21:00) of info@maandlastenmanager.nl