MVGM

Groene collectiviteitskorting

  • Scherp aanbod op maat
  • Tot €215,- korting op uw maandlasten
  • Maandlasten in 1 overzicht
  • Goed voor u, goed voor het milieu


MVGM Wonen en MaandlastenManager hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij speciaal voor jou als huurder een mooie aanbieding samengesteld zodat je kunt besparen op jouw maandlasten én een bijdrage kunt leveren aan het milieu. Samen werken wij aan een schonere en gezondere toekomst.

Ik wil besparen op mijn maandlasten

KPN: de groene verbinder

KPN is uitgeroepen tot een van de duurzaamste telecombedrijven ter wereld. Om koploper te blijven stelt KPN vergaande doelen voor de toekomst: nog minder energieverbruik en nagenoeg geen afval meer. KPN staat ook voor kwaliteit: het beste netwerk, 100% installatiegarantie en een klantenservice die 24/7 bereikbaar is.


ACTIE:  Bespaar € 165,- op Internet & TV: 6 maanden voor € 35.- p/m (i.p.v. € 62,50).


Ik wil advies

Greenchoice: groene energie voor iedereen

Greenchoice gelooft in groene energie voor én door iedereen. Bij Greenchoice kies je voor 100% Nederlandse groene stroom tegen een scherp tarief. Greenchoice is niet voor niets verkozen tot de klantvriendelijkste energieleverancier!


ACTIE: Drie jaar groene stroom voor een vaste, scherpe prijs. Daarnaast ontvang je ook een cashback van € 50,-.


Ik wil advies

Bespaar en ga voor Groen!

Ga voor groene & duurzame energie en telecom en bespaar op uw maandlasten. Laat nu uw gegevens achter en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Persoonlijk advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

*
*
*
Verstuur

1. We bespreken telefonisch je wensen

Na het insturen van je contactgegevens zullen onze medewerkers zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen. Dit gesprek is volledig vrijblijvend.


2. Maandlasten Manager zal je aansluiten

Zodra we je wensen hebben besproken en je akkoord hebt gegeven op het voorstel zal Maandlaster Manager de aansluiting in orde maken.