8.8 27 reviews

   

Kies slim, kies Sim-Only

Flexibel & persoonlijk abonnement

Via Maandlasten Manager kies jij je Sim Only van Vodafone, KPN, T-Mobile of Youfone. Sim Only abonnementen zijn telefoonabonnementen zonder een toestel. De abonnementen zijn flexibel wat betreft het kiezen van belminuten & data en genieten verder alle voordelen van een abonnement. Bij Sim Only gaat het om de flexibiliteit, prijzen en mooie extra's. Je weet in ieder geval zeker dat je altijd bereikbaar zult zijn!

  • De #1 aansluitservice voor starters
  • Gratis persoonlijk advies
  • De scherpste tarieven
  • Overzicht in eigen online omgeving

Flexibel en altijd voordeel

Sim Only abonnementen bieden je flexibiliteit. Je kunt je abonnement namelijk precies zo samenstellen als jij dat wilt. Maandlasten Manager helpt je bij het kiezen van een Sim Only abonnement dat volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. Uiteraard met het meeste voordeel.

Ik wil advies Direct afsluiten

flexibele sim only
gemakkelijk overstappen maandlasten manager

Gemakkelijk verlengen of overstappen

Wil je je bestaande abonnement verlengen? Of wil je overstappen naar een andere provider? In welke situatie jij ook zit, Maandlasten Manager helpt je! Wij zoeken op basis van jouw behoeften het meest geschikte abonnement en vragen deze voor je aan. Je behoudt je nummer en blijft dus altijd bereikbaar. Maak een belafspraak!

Direct Sim Only afsluiten? Klik hier!

Geniet van extra voordeel bij betrouwbare providers

Als je ervoor kiest om een sim only abonnement te combineren met internet, belonen wij je met gratis extra's. Extra korting op je maandelijkse factuur, dubbel zoveel data of extra tv-zenders bijvoorbeeld. Het enige wat je hoeft te doen is de producten op hetzelfde adres te registeren en dezelfde provider te kiezen voor internet en mobiel. 

Bespaar direct

Sluit hieronder direct jouw contract(en) af. Kom je er niet helemaal uit of wens je toch liever persoonlijk advies?

Neem gerust contact op! 085 - 0477 927 (werkdagen van 09:00-21:00) of info@maandlastenmanager.nl