Sim Only, een slimme keuze

Flexibel & persoonlijk abonnement

Via Maandlasten Manager kies jij Sim Only van Vodafone, Youfone of van KPN. Sim Only abonnementen zijn telefoonabonnementen zonder een toestel. De abonnementen zijn flexibel wat betreft het kiezen van belminuten & data en genieten verder alle voordelen van een abonnement. Bij Sim Only gaat het om de flexibiliteit, prijzen en mooie extra's. Je weet in ieder geval zeker dat je altijd bereikbaar zult zijn!

  • Al je maandlasten in één overzicht
  • Eén vaste contactpersoon
  • Volledige controle en gedegen advies
  • Altijd voordeel

Flexibel en altijd voordeel

Sim Only abonnementen bieden je flexibiliteit. Je kunt je abonnement namelijk precies zo samenstellen als jij dat wilt. Ik help je bij het kiezen van een Sim Only abonnement dat volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. Uiteraard met het meeste voordeel.

Ik wil advies

flexibele sim only
gemakkelijk overstappen maandlasten manager

Gemakkelijk overstappen

Wil je je bestaande abonnement verlengen? Of wil je overstappen naar een andere provider? In welke situatie jij ook zit, ik help je! Op basis van jouw behoeften zoek ik het meest geschikte abonnement voor je uit en vraag deze voor je aan. Je neemt je nummer mee en je blijft te allen tijden bereikbaar.

Geniet van extra voordeel

Als je ervoor kiest om een sim only abonnement te combineren met internet, beloon ik je met gratis extra's. Extra korting op je maandelijkse factuur, dubbel zoveel data of extra tv-zenders bijvoorbeeld. Het enige wat je hoeft te doen is de producten op hetzelfde adres te registeren en dezelfde provider te kiezen voor internet en mobiel.