Verduurzaming

Bespaar geld en draag bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

Wij helpen jou met het vergelijken van kosten en baten van verschillende initiatieven. En via onze partners helpen we je bij het vinden van de beste opties.

 

R Energie R Internet TV & Bellen  R ContractCoach R Verduurzaming R Brandveiligheid R​Besparen

Verduurzaming met ons

 

Maandlastenmanager hecht veel waarde aan duurzaamheid en helpt consumenten duurzame opties te vinden die passen bij hun budget en behoeften.

Door duurzaamheid te bevorderen, kan MaandlastenManager bijdragen aan het creëren van een duurzame toekomst en het verminderen van de negatieve impact van menselijke activiteiten op het milieu.

duurzaamheid
duurzaamheid

Direct geholpen

Bij Maandlastenmanager werken we nauw samen met verschillende gespecialiseerde partners om duurzaamheid te ondersteunen. Via ons platform bieden we consumenten de mogelijkheid om zelf een uitgebreide huisscan uit te voeren of een offerte aan te vragen voor de verduurzaming van hun woning. Zo krijgen onze gebruikers direct een helder beeld van de mogelijkheden en de kosten voor het verduurzamen van hun woning.

We geloven dat duurzaamheid niet alleen bijdraagt aan een betere toekomst voor onze planeet, maar ook kan leiden tot langdurige besparingen op de maandelijkse vaste lasten.

Onze partners voor verduurzaming

HomeQgo huisscan

HomeQgo streeft naar een duurzamere toekomst en helpt consumenten om op een laagdrempelige manier bij te dragen aan deze missie. Het platform maakt het mogelijk om op een eenvoudige en transparante manier verduurzamingsinitiatieven te nemen en biedt inzicht in de financiële aspecten van deze maatregelen. Zo kunnen consumenten bewuste keuzes maken over de verduurzaming van hun woning en bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

  • Dakisolatie
  • Zonnepanelen
  • Vloerisolatie
  • Hybride warmtepomp
  • Zonneboiler
Mijn energiewens

Bij MijnEnergieWens.nl luisteren we aandachtig naar al uw energiewensen. Onze visie is simpel: de klant staat centraal. Daarom stellen we bij elk project een persoonlijk adviseur tot uw beschikking, die nauw samenwerkt met u om uw specifieke behoeften te begrijpen en hierop af te stemmen. Doordat we samenwerken met onze eigen installateurs, kunnen we uw project volledig op maat maken en de kwaliteit van de installatie waarborgen.

  • Zonnepanelen
  • Airco’s
  • Laadpalen

Met onze energiebesparingsproducten maak je het verschil

Een radiatorventilator, zoals de SpeedComfort Mono/Duo, is een apparaat dat op de radiator wordt geplaatst om de warmte efficiënter te verspreiden in de ruimte. Het werkt door middel van een ventilator die warme lucht van de radiator trekt en deze in de kamer verspreidt. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld en wordt de ruimte sneller opgewarmd.

bestel hieronder jouw ventilator

Speedcomfort mono

SpeedComfort Mono

SpeedComfort radiatorventilatoren brengen de warmte versneld uit de radiator in de ruimte.

speedcomfort duo set 1

Speedcomfort Duo

SpeedComfort radiatorventilatoren brengen de warmte versneld uit de radiator in de ruimte.

We helpen jou graag met de nutsvoorzieningen in jouw woning

Sluit hieronder direct jouw contract(en) af. Kom je er niet helemaal uit of wens je toch liever persoonlijk advies? Klik hier!